produkty z ameriky

produkty z ameriky

NAŠE PRODUKTY zavřít
MĚNA
NÁŠ TIP
Vonná svíčka DW Home VANILLA BEAN
Vonná svíčka DW Home VANILLA BEAN
Zlevněno: 468 Kč
cena: 368 Kč
Vonná svíčka DW Home PINOT NOIR
Vonná svíčka DW Home PINOT NOIR
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home SYRAH
Vonná svíčka DW Home SYRAH
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home CABERNET SAUVIGNON
Vonná svíčka DW Home CABERNET SAUVIGNON
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home CHARDONNAY
Vonná svíčka DW Home CHARDONNAY
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home OAKED WHISKEY
Vonná svíčka DW Home OAKED WHISKEY
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home VANILLA BOURBON
Vonná svíčka DW Home VANILLA BOURBON
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home PEARED BRANDY
Vonná svíčka DW Home PEARED BRANDY
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home GINGERED SCOTCH
Vonná svíčka DW Home GINGERED SCOTCH
Zlevněno: 778 Kč
cena: 620 Kč
Vonná svíčka DW Home BLOOD ORANGE AND CITRON
Vonná svíčka DW Home BLOOD ORANGE AND CITRON
Zlevněno: 488 Kč
cena: 340 Kč
Vonná svíčka DW Home EUCALYPTUS AND MINT
Vonná svíčka DW Home EUCALYPTUS AND MINT
Zlevněno: 488 Kč
cena: 398 Kč
Kosmetická taška Victoria's Secret
Kosmetická taška Victoria's Secret
Zlevněno: 698 Kč
cena: 398 Kč
Sportovní láhev
Sportovní láhev
Zlevněno: 498 Kč
cena: 298 Kč
Kosmetická taška Victoria's Secret
Kosmetická taška Victoria's Secret
Zlevněno: 598 Kč
cena: 398 Kč
Vonná svíčka DW Home WARM TOBACCO PIPE
Vonná svíčka DW Home WARM TOBACCO PIPE
Zlevněno: 468 Kč
cena: 368 Kč
Vonná svíčka BOURBON
Vonná svíčka BOURBON
Zlevněno: 678 Kč
cena: 598 Kč
Vonná svíčka NEROLI
Vonná svíčka NEROLI
Zlevněno: 678 Kč
cena: 598 Kč
Kosmetická taška Betsey Johnson
Kosmetická taška Betsey Johnson
Zlevněno: 698 Kč
cena: 448 Kč
Kosmetická taška Betsey Johnson
Kosmetická taška Betsey Johnson
Zlevněno: 598 Kč
cena: 398 Kč
Sportovní láhev
Sportovní láhev
Zlevněno: 498 Kč
cena: 298 Kč
Sportovní láhev
Sportovní láhev
Zlevněno: 498 Kč
cena: 298 Kč
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
  1. Vonné ubrousky do sušičky Bounce Outdoor Fresh
  2. Vonné ubrousky do sušičky Softender Spring Breeze
  3. Vonné ubrousky do sušičky Bounce Outdoor Fresh
  4. Vonné ubrousky do sušičky Softender Island Breeze
  5. Vonné ubrousky do sušičky Softender Outdoor Breeze
  6. Vonné ubrousky do sušičky Gain Original
  7. Vonné ubrousky do sušičky Suavitel Field Flowers
  8. Vonné ubrousky do sušičky Gain Original
  9. Vonné ubrousky do sušičky Softender Fresh Linen

Ochrana osobních údajů

1.    Obchodní společnosti Petr Pořízka, ZUSAHOME, se sídlem Určice 482, 798 04, Určice,  identifikační číslo: 75673738. Zapsána v živnostenském rejstříku ŽÚ magistrátu města Prostějova pod č.j. PVMU 4959/2016 30, sp. zn. OŽÚ 277/2016 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.zusahome.cz      (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo, korespondenční adresu/sídlo, fakturační adresu, platební údaje.

2.    Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.

Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3.    Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne . Tato sdělení lze kdykoliv, například zasláním e-mailu, odhlásit.

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.

4.    Zpracování osobních údajů je prováděno společností Petr Pořízka, ZUSAHOME, tedy správcem osobních údajů. Zpracováním Vašich osobních a dalších údajů můžeme pověřit třetí osobu jakožto zpracovatele. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

5.    Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na e-mailové adrese: info@zusahome.cz, doručovací adrese: Určice 482, 798 04, tel. kontakt: +420 775 220 478.

6.    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.zusahome.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem: měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách; základní funkčnosti webových stránek.

- Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

- Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

- Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

- Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. Údaje jsou uchovávány po dobu 26 měsíců.

- Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.  Zásady ochrany soukromí Google naleznete na odkazu:

https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=cs 

7.     Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-           zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-           vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-           požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-           vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-           požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-           na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-           požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-           na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-           podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V Určicích dne 21. 5.2018